Nurselin Mutfağı Gömlek Kadayıf Tarifi - Gömlek Kadayıf Nasıl Yapılır?

Nurselin mutfağı bugün Gömlek Kadayıf tarifine yer verildi. Gömlek Kadayıf tarifi, Gömlek Kadayıf malzemeleri, Gömlek Kadayıf yapılışı, Gömlek Kadayıf tarifi izle,

Gömlek Kadayıf Tarifi

Gömlek Kadayıf Tarifi Malzemeleri:
1 kilo taze kadayıf 
3 yemek kaşığı tereyağı 
350 gram kaymak 
2 su bardağı ceviz
ŞERBETİ İÇİN:
4 su bardağı toz şeker 
4 su bardağı su

Gömlek Kadayıf Tarifi Hazırlanışı:
Şerbeti için şeker ve su kaynatılır. Tatlının yapılacağı tepsi tereyağı ile yağlanır. Kadayıflar eritilmiş tereyağla ovulur. Gömlek kadayıf kullanıyorsanız 4 tanesini tepsiye alın, tel kadayıf kullanıyorsanız yarısını tepsiye yerleştirin. üzerine dişe gelecek kadar parçalanmış ceviz dökülür. Kaymak yayılır. Kadayıfların geri kalanı tekrar üzerine aynı şekilde yerleştirilir. Geri kalan tereyağ tatlının üzerine dökülür. Kadayıf 180 dereceye ayarlanmış fırında pişirilir. Tatlı fırından çıkıp ılıyınca üzerine ılık şerbet dökülür.

2 Aralık 2015 Nurselin mutfağı tarifleri, Nurselin mutfağı izle, Nurselin mutfağında ne yapıldı, bugün Nurselin mutfağında ne yapıldı, Nurselin mutfağı hangi kanalda, 2 Aralık 2015 Nurselin mutfağı Gömlek Kadayıf Tarifi nasıl yapılır, 2 Aralık Nurselin mutfağı  Gömlek Kadayıf Tarifi tarifi, Gömlek Kadayıf Tarifi  malzemeleri,  Gömlek Kadayıf Tarifi nasıl pişirilir,  Gömlek Kadayıf Tarifi  nasıl yapılır, Nurselin mutfağı  Gömlek Kadayıf Tarifi Tarifi , Nurselin mutfağı 2 Aralık çarşamba yemekleri
''Nurselin Mutfağı Gömlek Kadayıf Tarifi - Gömlek Kadayıf Nasıl Yapılır?'' Bu yazı; 2 Aralık 2015 Çarşamba tarihinde , kategorisine eklenmiş olup deded tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir yazıdır.

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?